Hai Sa-ntindem Hora Mare Versuri

Hai sa n tindem hora mare. Hai sa ntindem hora mare mai aici si mai colea mai aproape de hotare ca sa trecem granita.

Carte De Cantece Clasele 5 8 Constantin Hutan Emag Ro

Nicolae furdui iancu hai să ntindem hora mare versuri.

Hai sa-ntindem hora mare versuri. Noi suntem ai romaniei noi suntem și frați uniți și pe câmp de bătalie vom lupta nebiruiți. Unde n lume te ai aflaaa sa nu uiti de tara ta mai tara care te a crescut mai mai mai de a avut de n a avut mai sa nu uiti de neamul tau mai mai mai ocrotit de d zeu mai refren. Noi suntem ai romaniei ageri fii si frati uniti si pe camp de batalie vom lupta nebiruiti.

Hai sa ntindem hora mare. Enjoy the videos and music you love upload original content and share it all with friends family and the world on youtube. Hai să ntindem hora mare mai aici și mai colea mai aproape de hota.

Noi suntem ai româniei. Acesta se gaseste in varianta maro cu volanpic in varf si coclender roz. Hai romani sa ntindem hora 1.

Mai aproape de hotare 15215i820p. Ca sa trecem granita pâna n basarabia. Hai sa ntindem hora mare.

Cu noi nu mai vrem peste hotare. Cu noi curgea mierea din izvoare. Versuri ro versuri ro.

Hai sa ntindem hora mare mai aici si mai colea mai aproape de hotare sa refacem dacia. Hai sa ntindem hora mare. Cel mai cautat animal din romania este shokatele.

Moartea i sfânta daca soarta bis. Nu ne spaimanteaza moartea noi suntem nemuritori. Nu ne nspaimanteaza moartea noi suntem nemuritori.

Hai romani sa ntindem hora hora noastra a tuturora pe pamantul nostru stramosesc veniti toti cu mic cu mare sa cantam ca i sarbatoare. Traducerea cântecului hai să ntindem hora mare interpretat de nicolae furdui iancu din română în rusă. Hai să ntindem hora mare hai să ntindem hora mare mai aici și mai colea mai aproape de hotare ca să trecem granița.

Pentr un picurel de sange nu ne vom inspaimanta fratii nostri ne vor plange tara nu ne va uita. Si pe câmp de batalie. Si voi ca la noi ii fain si soare.

Mai aici si mai colea. Mai aproape de hotare până n basarabia. Hai sa ntindem hora mare nicolae furdui iancu.

Noi suntem ai romaniei noi suntem si frati uniti si pe camp de batalie vom lupta nebiruiti. Nu ne spaimântează moartea noi suntem nemuritori moartea i sfânta dacă soarta ne va ncorona cu flori. Noi suntem si frati uniti.

Mai aproape de hotare pana n basarabia.

1 Cantece Patriotice

Citate Similare Cu Hai Să Ntindem Hora Mare Din Hotin

Program Artistic Pentru 1 Decembrie

Hai Sa Intindem Hora Mare Versuri Youtube

Hai Sa Ntindem Hora Mare Versuri Scrise

Hai Sa Ntindem Hora Mare Versuri Scrise

Educație Muzicala Clasa A V A Pages 1 50 Text Version Fliphtml5

Veta Biris Hai Sa Ntindem Hora Mare Cd Mai Romane Romanas Youtube

Cantecul Iancului


You have just read the article entitled Hai Sa-ntindem Hora Mare Versuri. You can also bookmark this page with the URL : https://malayharmo.blogspot.com/2021/04/hai-sa-ntindem-hora-mare-versuri.html

Belum ada Komentar untuk "Hai Sa-ntindem Hora Mare Versuri"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel


Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel